Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Воїни в/ч А0139 потребують засобів зв’язку

Оперативний і надійний зв’язок на фронті — необхідна умова для безпечного та ефективного виконання бойових завдань. Аби зв’язківці 101 бригади Генштабу ЗСУ мали змогу злагоджено працювати з побратимами та іншими підрозділами, нам потрібно зібрати на:

Систему відеонагляду,

  • 10 портативних радіостанцій Motorola (DP4400, DP4800, R7).

Кожна українська сім’я, що чекає з фронту батька, сина чи брата, знає справжню цінність зв’язку. Про необхідність постійної комунікації в самому пеклі війни, коли ворог переважає у сім крат і тисне з усіх усюд, годі й казати.

Обізнаність війська щодо ситуації на фронті, яка змінюється щохвилини та несе в собі постійну загрозу — життєво необхідна річ, і ми маємо її забезпечити. Щоби кожен батько, син і брат завжди чув голос побратима, без зайвого ризику йшов на завдання та врешті-решт повернувся додому.

Портативні радіостанції Motorola неодноразово довели свою ефективність на полі бою. Достатня насиченість цифровими раціями забезпечить бійців захищеним зв’язком до 25 км.

Кожна ваша гривня здатна побудувати між воїнами 101 бригади Генштабу ЗСУ міцний зв’язок! А значить — забезпечити безпеку наших захисників під час оборони, розвідки та наступальних операцій.

Долучайтеся до збору будь-якою сумою — так ми зможемо озброїти наших зв’язківців важливою інформацією, що впливає на хід війни та статистику втрат ворога.

Підтриматиодноразовий платіж Надати допомогуречами

Збір на систему відеонагляду та портативні радіостанції для 101 бригади Генштабу ЗСУ

Надати допомогу речами

Шаблон Акту на приймання БД (pdf)

 

Допомогти ЗСУ, реквізити: