Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Посилюємо штурмовиків в/ч А4638 тепловізором

Легендарна 3-тя окрема штурмова бригада звернулася до благодійної спільноти «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» за допомогою в придбанні тепловізора. Щоб воїни могли ефективно виявляти та нищити ворога вночі, ми терміново збираємо кошти на тепловізор Flir Breach PTQ136 і дуже сподіваємося на вашу підтримку.

Без оптики на фронті, як без очей. Тому маємо забезпечити 2 штурмовий батальйон 3 ОШБр прицілом для нічних полювань на ворога. Водонепроникний тепловізор Flir Breach PTQ136 дозволяє виявляти ворога на відстані 850 м і збільшувати об’єкт полювання в 4 рази попри дим, туман або листя. Це означає безпеку для захисників, які можуть непомітно та водночас ефективно працювати з укриття: слідкувати за діями окупантів, попереджати та прикривати побратимів, коригувати артилерію та нищити ворожу армію.

У запеклих боях на сході країни, коли нескінченна орда тисне з переважальною в сім крат силою, титани 3 ОШБр чинять опір і тримають позиції. Що ми можемо зробити для захисників, аби полегшити надлюдські умови нерівної боротьби? Дати бійцям тепловізор і наділити здатністю бачити в темряві. Зробіть свій внесок на підтримку бійців, аби ворогу не було спокою ні вдень, ні вночі.

Підтриматиодноразовий платіж Надати допомогуречами

Збір на тепловізор для бійців 3-ї окремої штурмової бригади

Надати допомогу речами

Шаблон Акту на приймання БД (pdf)

 

Допомогти ЗСУ, реквізити: