Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Воїни-інженери 5-ї ОШБр на Донецькому напрямку потребують обладнання

Благодійний фонд «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» звертається до українців з проханням посилити 5-ту окрему штурмову Київську бригаду групи інженерного забезпечення. Головне завдання воїнів — це здійснення інженерних заходів і створення сприятливих умов на полі бою.

Наразі воїни 5-ї ОШБр тримають оборону на Донецькому напрямку та потребують обладнання для посилення ефективності дронів, а саме:

  • антену ROC — 1 шт.,

  • комплект кабелів — 10 м,

  • комплект кабелів — 20 м.

Виносна антена ROC у комплекті з кабелями працює як підсилювач сигналу між наявними квадрокоптерами та пультами управління. Це обладнання допоможе не лише підтримувати стабільний зв’язок, а й збільшувати дальність польоту наших «пташок».

У запеклих боях на Донецькому напрямку збільшення ефективності дронів, які служать нашим воїнам, має критичне значення. Перевага противника в небі шалена — ворожа армія не економить на дронах і становить постійну небезпеку для українських захисників. У таких умовах військові 5-ї ОШБр використовують наявну техніку максимально ефективно, тому просять нашої підтримки в підсиленні наявних квадрокоптерів за допомогою антени ROC.

Покажімо воїнам 5-ї ОШБр свою вдячність і закриймо цей збір разом!

Кожен благодійний внесок допоможе розширити можливості українських дронів і захиститися від шаленого натиску ворога. Чим швидше зберемо кошти, тим швидше доставимо потрібне обладнання на фронт.

Долучайтеся до збору, щоб забезпечити воїнів усім необхідним для захисту нашої країни. Пам’ятайте, що донат на будь-яку суму несе в собі максимальну користь для нашого війська та максимальні втрати для противника. Кожна ваша гривня допоможе закрити цей збір — відправте її на Донецький напрямок.

Підтриматиодноразовий платіж Надати допомогуречами

Збір на антену та комплекти кабелів для підсилення ефективності дронів для 5-ї ОШБр

Надати допомогу речами

Шаблон Акту на приймання БД (pdf)

 

Допомогти ЗСУ, реквізити: