Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Запустимо в українське небо більше дронів!

Воїни, які захищають нашу державу в складі 67-ї окремої механізованої бригади Добровольчого Українського Корпусу, потребують нашої підтримки. Командир в/ч А4123 звернувся до благодійного фонду «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» з проханням забезпечити бригаду розвідувальними дронами.

Воїни 67-ї ОМБр ДУК роблять все, щоб захистити позиції на Куп’янському напрямку. Ми ж маємо зміцнювати нашу армію в боротьбі за життя та свободу. Найкращий спосіб це зробити — підтримати благодійний збір фонду на:
  • Квадрокоптери DJI Mavic 3T — 2 шт.

  • Квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro — 2 шт.

Ці компактні та потужні дрони слугуватимуть воїнам за гострі очі та допоможуть відстежувати важку ситуацію без зайвого ризику для життя. «Мавіки» допомагають тримати позиції та виявляти ворожі наземні цілі, корегувати вогонь і давати загарбникам влучну відповідь за весь скоєний терор.

Кожна ваша гривня береже життя наших захисників і стримує шалений натиск окупанта. Всі наші збори закриваються завдяки мікродонатам, які об’єднуються в потужний потік підтримки для ЗСУ. Пам’ятайте, благодійний внесок на будь-яку суму неабияк посилить воїнів 67-ї ОМБр ДУК. Долучайтеся до збору — ми непереможні тільки разом з армією!

Підтриматиодноразовий платіж Надати допомогуречами

Збір на квадрокоптери Mavic для воїнів 67-ї ОМБр ДУК ЗСУ

Надати допомогу речами

Шаблон Акту на приймання БД (pdf)

 

Допомогти ЗСУ, реквізити: