Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Бійцям в/ч А0501 потрібні засоби для аеророзвідки

Благодійний фонд «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» оголошує збір на підтримку воїнів 1-го самохідного артилерійського дивізіону. Військовим потрібні очі в небі, щоб ефективно здійснювати розвідку для захисту власних і знищення ворожих позицій. Цю функцію на фронті мають виконувати 4 квадрокоптери DJI Mavic 3Т.

Як ви розумієте, саме на них ми збираємо кошти, і саме зараз воїни відчувають труднощі та піддаються ризику. Все це — в умовах кількісної переваги ворога в повітрі й артилерії, що обчислюється страшними числами 1:7.

В умовах дефіциту снарядів наявність дронів для бійців 1-го самохідного артилерійського дивізіону має надважливе значення.

Дрон DJI Mavic 3Т в українському небі — це ефективна аеророзвідка в реальному часі. Оснащений тепловізором і ширококутною зум-камерою, квадракоптер обстежує та картографує у повній темряві до 2 км² території за один виліт.

4 дрони DJI Mavic 3Т дадуть змогу воїнам контролювати ситуацію на полі бою, попереджати побратимів про небезпеку, виявляти цілі з точністю до сантиметра й корегувати вогонь по ворожій піхоті та техніці.

Долучайтеся до збору на дрони DJI Mavic 3Т, аби захищати наших артилеристів і наводити вогонь на окупантів. Уже зараз воїни 1-го самохідного артилерійського дивізіону відчувають гостру потребу в «пташках». Якщо кожен із нас відправить свій донат, то ми швидше відправимо мавіки на фронт. Залишайтеся з армією, це наша міць і надія на мирне майбутнє.

Підтриматиодноразовий платіж Надати допомогуречами

Збір на дрони DJI Mavic 3Т для 1-го самохідного артилерійського дивізіону

Надати допомогу речами

Шаблон Акту на приймання БД (pdf)

 

Допомогти ЗСУ, реквізити: