Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Якісна підготовка — ефективне військо

Благодійний фонд «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» відгукнувся на прохання бійців 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ про допомогу в оснащенні військового полігону. Він потребує дообладнання та поліпшення умов для ефективного навчання та тренування десантників.

Чому це важливо?

Якісний військовий вишкіл — це безпека наших бійців і запорука успіху на полі бою. Перед тим як відправитися на найзапекліші напрямки фронту та захищати країну від російського терору, наші воїни мають пройти належну підготовку, аби вміти захистити себе та ефективно знищувати противника.

Кількість ворожої піхоти та техніки переважає в 7 разів, і ситуація на фронті вимагає від наших захисників креативного підходу та військової кмітливості. Без сучасного навчально-тренувального полігону навчитися цього неможливо.

У наших з вами силах оснастити полігон військової частини А4350 та зібрати кошти на:

  • Принтер зі сканером і копіюванням — 2 шт.,
  • Ноутбуки — 5 шт.,
  • Генератори — 5 шт.,
  • Бензопили — 5 шт.,
  • Сокири — 10 шт.,
  • Пилки ручні — 10 шт.,
  • Молотки — 10 шт.

Бойовий потенціал армії — це не лише зброя, а вправні та мужні воїни, які тримають її в руках. Аби краще підготуватися до відбиття російських штурмів, бійці 46-ї окремої аеромобільної бригади потребують сучасного полігону для військових навчань.

Що ми можемо для них зробити? Забезпечити гідні умови для ефективної бойової підготовки. Зробіть свій внесок на оснащення полігону військової частини А4350 — підтримаймо боєздатність армії разом!

Підтриматиодноразовий платіж Надати допомогуречами

Збір на обладнання військового полігону для 46-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ

Надати допомогу речами

Шаблон Акту на приймання БД (pdf)

 

Допомогти ЗСУ, реквізити: