Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Особовий склад в/ч А4118 потребує системи нічного бачення 

Від водіїв евакуаційних бригад щодня залежать життя наших воїнів. Якщо завдання лікарів і фельдшерів — стабілізувати стан і надати першу допомогу, то головне завдання водіїв — максимально швидко та обережно доставити бійців до шпиталю. На все про все — 20-30 хвилин.

Активні бойові дії вкрай ускладнюють евакуацію: ворог немає нічого святого, тому зазвичай водії працюють уночі з вимкненими фарами. Щоб швидко вивозити поранених і бачити ворога здалеку, парамедики 20-ї ОБСП ОПБр терміново потребують окуляри нічного бачення LAHOUX LVS-7 STANDART++.

Цей оптичний прилад активно використовується армією США й успішно показав себе в боях. Найкраща техніка має працювати на найкращих людей — бойових медиків, які рятують життя воїнів на сході України. Система нічного бачення дозволить водіям медичної евакуації безпечно та швидко вивозити поранених у повній темряві.

Забезпечити ефективну роботу 20-го окремого батальйону спеціального призначення ОПБр — у наших з вами силах! Долучайтеся до збору, щоб якнайшвидше придбати надійну оптику для бойових медиків!

Екстрена допомога в найзапеклішому куточку світу — надзвичайний ризик і справжній героїзм. Це історія про те, як герої щоденно рятують героїв! Закликаємо всіх українців стати частинкою цієї історії. Зробіть свій благодійний внесок на окуляри нічного бачення для 20-ї ОБСП ОПБр. Кожна гривня здатна убезпечити парамедиків і врятувати якомога більше захисників.

Підтриматиодноразовий платіж Надати допомогуречами

Збір на окуляри нічного бачення для водіїв евакуаційної групи бойових медиків 20-ї ОБСП ОПБр

Надати допомогу речами

Шаблон Акту на приймання БД (pdf)

 

Допомогти ЗСУ, реквізити: