Оренда для підрозділу "СВАРОГ-12"

Завершений
Зібрано:
99 898
Збір закрито
100%

Подяки та звіти

Наш Фонд з радістю повідомляє, що ми оплатили оренду приміщення для бійців підрозділу "СВАРОГ-12"!

Ми розуміємо, наскільки важлива підтримка для наших військових не тільки на передовій, але й у тилу. Кожен внесок, кожна допомога, кожен жест сприяють зміцненню нашої обороноздатності. Ми плануємо й надалі підтримувати наших захисників і будемо раді допомагати їм у будь-яких проханнях та потребах, з якими вони звертаються до нашого Фонду.

Особливі слова вдячності хочемо висловити нашим мужнім воїнам ЗСУ, які кожного дня ризикують своїм життям заради захисту нашої землі, миру та свободи. Їхній героїзм надихає всіх нас. Також ми безмежно вдячні благодійникам, що приєднуються до наших зборів. Кожен ваш внесок робить можливим те, що наші військові отримують все необхідне для виконання своїх завдань.

Разом, об’єднуючи зусилля, ми йдемо до перемоги!

Мета збору

З самого початку діяльності нашого Фонду ми невпинно підтримуємо наших добрих друзів з ДФТГ №24 "ЛІВИЙ БЕРЕГ" підрозділу "СВАРОГ-12", що входить до складу 128 окремого батальйону територіальної оборони 112 окремої бригади. За цей час ми стали надійними партнерами, а їхні звернення завжди є пріоритетом для нашої команди.

Цього разу бійці звернулися до нас із проханням підтримати їх і допомогти з оплатою оренди приміщення для штабу. Штаб для військових — це не просто місце для зборів, а справжній стратегічний центр, де відбувається планування операцій, координація дій та підготовка до майбутніх завдань. Тут наші захисники мають можливість відновити сили, обговорити тактику, отримати необхідні вказівки та провести тренування, що дозволяє їм діяти більш злагоджено та ефективно. Саме в таких місцях формуються рішення, які стають вирішальними на полі бою.

Для нас велика честь підтримати цих мужніх воїнів, які щоденно стоять на захисті нашої країни, ризикуючи життям заради миру та безпеки кожного з нас.

Ваша підтримка завжди має значення, адже разом ми робимо свій внесок у нашу спільну перемогу. Вдячні за довіру і готові стояти пліч-о-пліч із нашими героями!
Дата, час Джерело Банк Сума, грн
Зібрано:
99 898
Збір закрито
100%

Інші звіти Всі звіти

Інші проєкти Всі звіти

Сума внеску

Підписатись на щомісячний платіж

  • Всі реквізити
Підпишіться, щоб не пропустити наші головні новини: