Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

У військовій справі важлива кожна дрібничка, тож коли до БЛАДОГІЙНОГО ФОНДУ "МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ" звернулися за допомогою, ми одражу погодилися її надати, тож в нас продовжується великий збір для Сил ТрО ЗСУ, до складу якого входить 32 бригади, які безпосередню приймають участь у бойових діях😲

На що збираємо та чому❓

🔸 Одяг - це першочергова запорука якісного пересування бійців і виконання бойових задач.
🔸 Зарядні станції - слугують першочерговим джерелом живлення. Їх беруть на завдання і з легкістю підзаряджають дрони, смартфони, планшети, підключають Starlink. Дуже часто вони рятують життя військовим!
Тому давайте підтримаємо наших сильних та мужніх бійців, які заслуговують повернутися живими, після нашої перемоги💪🏼

Рішення

Вже зараз можемо з радістю повідомити, що завдяки неймовірному патріотизму та підтримці добрих сердець усіх, хто відгукнувся на заклик, ми успішно здійснили закупівлю частини необхідного обладнання для наших Збройних Сил.

Зі спільними прагненнями та невгамовною вірою у нашу справу, ми вже встигли придбати зарядні станції, генератори та амуніцію, які є важливою складовою безпеки та ефективності наших військових. Сума, в яку оцінюються ці закупівлі, перевищує 2 мільйони гривень, і це свідчить про значущість та обсяг підтримки, яку ви, патріоти України, надаєте нашим героям.

Ці зарядні станції допоможуть підтримувати ефективну роботу техніки, а генератори – забезпечити необхідну енергію у найскладніших умовах. Амуніція стане важливою складовою для забезпечення високої готовності та відповідності наших військових завданням на передовій.

Кожен вклад, кожен донат, кожен репост – це краплина великої морської хвилі підтримки, яка плавно несе нашу справу до нових висот. Ця спільна дія – це доказ того, що разом ми здатні здійснити величезний вплив та змінити світ навколо нас 🤪

Результат

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ" з великою радістю та невгамовним прагненням надати допомогу Збройним Силам України та Територіальним Органам всіма можливими способами. Наше покликання – підтримувати та оберігати тих, хто бореться за нашу незалежність та безпеку.

Цього разу, ми з великим задоволенням повідомляємо, що ми вдалося передати благодійну допомогу, загальною сумою понад 2 мільйони гривень.

На кожному кроці нашої діяльності ми відчуваємо неймовірну вдячність та глибоку повагу до тих людей, які відгукнулися на наш заклик та долучилися до благодійної місії. Ваша готовність віддати свою підтримку, ваше прагнення зробити світ навколо кращим, додає сили та мотивації кожному кроку, який ми робимо.

Спільно ми створюємо світлу дорогу для наших захисників, які віддають найкраще з себе, щоб забезпечити нашу безпеку та свободу. Ви, благодійники, стаєте справжніми архітекторами позитивних змін, котрі несуть добро та надію в життя тих, хто служить на передовій.

Ви – справжні герої, які роблять світ кращим, і ми відчуваємо глибоку вдячність кожному, хто долучився до нашої спільної справи.
Пишаємося нашими захисниками й благодійниками!

Допомогти ЗСУ, реквізити: