Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Підрозділ «Сварог-12», як важлива ланка нашої оборони, знаходиться на передовій боротьби за нашу свободу та незалежність. Вони несуть на собі відповідальність за безпеку та майбутнє нашої країни, ризикуючи власними життями заради кожного з нас.

З небезпекою, яка постійно супроводжує їхню службу, пов’язані незліченні випробування. Ми, як спільнота, маємо можливість підтримати цих сміливих захисників, забезпечивши їх необхідними засобами та ресурсами. Поодинокі благодійні внески об’єднуються в міцний потік допомоги, яка спрямовується на підтримку підрозділу «Сварог-12».

Сьогодні наш Фонд запускає благодійний збір для забезпечення підрозділу «Сварог-12» необхідним обладнанням. Ваша щедрість та доброта стануть рушійною силою, яка допоможе нам зібрати суму в розмірі 1254353 гривень. З цих коштів ми плануємо придбати одяг, що забезпечить наших захисників комфортом та безпекою в умовах складних бойових дій: рукавиці, блейзери, шапки та взуття. Крім того, ми плануємо забезпечити їх необхідними зарядними станціями та генераторами, щоб забезпечити незалежність в енергопостачанні.

Ми закликаємо кожного, хто прагне підтримати наших героїв, приєднатися до нашого збору на благодійну допомогу. Ваша участь допоможе нам забезпечити підрозділ «Сварог-12» всім необхідним для успішного виконання їхньої благородної місії. Разом ми можемо зробити більше, підтримаємо наших захисників на передовій і допоможемо їм виконувати свої обов’язки з гідністю та відданістю. Давайте разом віддамо свою допомогу тим, хто завжди готовий пожертвувати все заради нашого спільного майбутнього!

Рішення

Наш Фонд нарешті зробив важливий крок у забезпеченні наших військових необхідними ресурсами. Ми раді повідомити, що завдяки вашій щедрості та підтримці ми здійснили закупівлю різноманітних речей, включаючи передові дрони Mavic GJI Mini 3 Pro. Ці дрони мають важливе призначення в контексті військових операцій

На жаль, завод, де раніше виготовляли Mavic у Росії, був закритий, а обладнання залишилося у розпорядженні ворога. Це надає можливість окупантам використовувати ці дрони для недобросовісних цілей, зокрема виявлення позицій наших солдат. Зрозуміло, що це створює небезпеку для наших захисників та вимагає термінових заходів. Саме тому наші військові звернулися до нас з проханням про закупівлю міні-версій цих дронів, щоб ускладнити їх збиття та забезпечити безпеку наших хлопців.

Зокрема, ми придбали палатки, які стануть надійними тимчасовими домівками для наших солдат під час військових операцій. Також ми закупили якісний одяг та взуття, щоб забезпечити їх теплом та комфортом в умовах, які часто бувають вкрай важкими та небезпечними.

Результат

Нарешті, завдяки безмежній доброті та підтримці наших небайдужих донатерів, Фонд "Міжнародний Рух Єдності" з радістю повідомляє, що нам вдалося передати всю необхідну благодійну допомогу підрозділу "Сварог-12". Це стало можливим завдяки вашій безцінній підтримці та щедрості, і ми не можемо повністю висловити нашу глибоку вдячність кожному, хто долучився до цього благородного завдання.

У нашому переліку благодійної допомоги для ЗСУ були дрони, що стали надійними помічниками на передовій, бензинові генератори та зарядні станції, що гарантують постійне живлення в складних умовах, намети для забезпечення житлових умов, а також взуття та одяг, включаючи куртки, штани, термобілизну, рюкзаки, утеплені зимові штани, футболки, шапки та багато іншого. Всього було передано 1148 цінних предметів благодійної допомоги.

Ця допомога стала дійсно незамінною для наших військових, які виконують важливі завдання на передовій. Ваша підтримка надала їм не лише засоби для безпеки та комфорту, але й відчуття тепла та підтримки від всіх нас.

Ми вдячні кожному, хто відгукнувся на наш заклик та долучився до цього благородного збору. Разом ми докажемо, що об’єднані зусилля змінюють світ на краще. Слава Україні!

Допомогти ЗСУ, реквізити: