Розвиток технології майбутнього, — мирного майбутнього, або історія українського бізнесу, що надихає

Як одна з найбільших криптобірж на чолі з харків’янином підтримує країну та армію
У тяжкий для країни час, коли культура донатів стала звичною справою для кожного українця та бізнесу, наш фонд прагне поширювати життєдайну силу благодійництва та підкреслювати важливість кожної гривні, вчинку та ініціативи. В нескінченному потоці сумних новин це має неабиякий вплив, адже не лише підтримує, а й об’єднує та надихає людей на добрі справи. Щоб потім з цього бурхливого бентежного потоку виринали багатонадійні новини про результати тилової підтримки ЗСУ. Як-от відеозвернення Юрія Федоренка — командира батальйону ударних БпАК «Ахіллес» 92-ї ОШБр ім. Івана Сірка.



Саме так ми дізналися про потужну підтримку батальйону — партію дронів на суму понад 4 мільйони гривень від директора криптобіржі «WhiteBIT» Володимира Носова.

Компанія «WhiteBIT» відома далеко за межами країни як одна з найбільших криптобірж Європи, причому не тільки блокчейн-технологіями, а й систематичною підтримкою України. Серед них — криптовалютні рішення для благодійності, завдяки яким на військову та гуманітарну допомогу країни вже зібрано понад 100 мільйонів USDT, а також співпраця з понад 50 благодійними фондами, зокрема фандрейзинговою платформою UNITED24, куди компанія задонатила 10 мільйонів гривень.

Ймовірно, українці досі пам’ятають тріумфальний викуп кришталевого мікрофона конкурсу «Євробачення-2022» з аукціону гурту Kalush Orchestra за рекордні 900 тисяч доларів. На кшталт того, як завдяки біржі WhiteBIT криптовалюта з усього світу швидко конвертується в гривні, всі кошти за кришталевий лот були успішно конвертовані в безпілотники для ЗСУ.

І ось тепер нова партія дронів від очільника компанії «WhiteBIT» допомагає воїнам 92-ї ОШБр боронити Харківщину — рідний край благодійника, який, здається, не може розвивати технології майбутнього без мирного майбутнього України. Рій з дронів DJI Mavic 3, DJI Mavic 3T і DJI Matrice 350 RTK вартістю 4 мільйони гривень вже виконує бойові завдання на фронті — наводить жах на ворогів і оберігає життя наших захисників.

Ця історія надзвичайно надихнула нашу команду та точно заслуговує на те, щоб про неї дізналася вся країна. Ми переконані, що добро не має залишатися в тіні, тому що воно єднає народ навколо спільної мети та великої мрії — мирної, вільної та неподільної України.

З такою величезною спільнотою свідомих людей, волонтерів і компаній сила благодійництва ніколи не зажевріє, а буде тільки розгорятися й освітлювати шлях до миру й перемоги. Запрошуємо всіх небайдужих українців і партнерів торувати цей шлях РАЗОМ з благодійниками та волонтерами «МІЖНАРОДНОГО РУХУ ЄДНОСТІ». Наш фонд став першою благодійною організацією в Україні, що отримав сертифікат міжнародного стандарту ISO 37301 і SIC.SDGs:2022. Це стане для вас додатковим індикатором довіри та впевненості в чесності та надійності кожного члена нашої команди.



Сума внеску
Підписатись на щомісячний платіж

Сума внеску

Підписатись на щомісячний платіж

  • Всі реквізити
Підпишіться, щоб не пропустити наші головні новини: