Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Антена для дронів = влучний вогонь по окупантах

Кожен із нас здатний прикласти руку до влучного знищення ворожих позицій. Долучайтесь до збору на антену підсилювач сигналу Avenger. Це обладнання підвищить ефективність використання квадрокоптерів бійцями 130 окремого батальйону ТРО. Спеціальна антена посилює потужність сигналу та збільшує робочу дистанцію дронів армії  у 20 разів, що дозволить захисникам військової частини А7296 виявляти та знищувати будь-які ворожі цілі.

Чим швидше закриємо збір, тим швидше знайдемо та випалимо позиції окупантів. Для цього воїнам 130 окремого батальйону ТРО потрібна:

  • Виносна антена Avenger Booster 2.4G/5.8G;
  • Дводіапазонний підсилювач сигналу для квадракоптерів DJI Mavic 3, 3Т, Matrice та Autel.

Мета збору: 73 000 гривень.

Сума значна, проте не така значна, як перевага ворога в повітрі: на 1 дрон української армії припадає до 7 дронів окупанта. Нам треба терміново підсилити наявні квадракоптери захисників антеною Avenger, аби вони могли діставати та ліквідувати ворога на десятки кілометрів. Такий гаджет забезпечує не лише ефективну розвідку, а й безпеку захисника: антена встановлюється на деякій відстані від пілота та забезпечує якісну передачу сигналу з камери дрона. 

Збори не припиняються ні на хвилину через чисельну перевагу ворога на фронті. Проте їй протистоїть інша сила, завдяки якій Україна бореться. Це наша з вами непохитна єдність. Підтримаймо воїнів 130 окремого батальйону ТРО. Кожен благодійний внесок наблизить завершення збору та працюватиме на благо країни в руках захисників.

Підтриматиодноразовий платіж Надати допомогуречами

Збір коштів на антену підсилювач сигналу Avenger 2.4G/5.8G для дронів

Надати допомогу речами

Шаблон Акту на приймання БД (pdf)

 

Допомогти ЗСУ, реквізити: