Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Захистимо бійців в/ч А4960 від ударних дронів ворога!

Більше за дрони наша армія потребує захисту від дронів окупанта. Зокрема й окрема інженерна штурмова бригада ЗСУ, що боронить нас на сході країни. БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» відкриває збір на антидронову систему і обладнання та сподівається на вашу підтримку! Разом ми здатні посилити бійців військової частини А4960 і відвести вбивчі дрони ворога від українських позицій.

Кожен ваш внесок здатен протидіяти FPV-дронам окупантів і зберегти життя нашим захисникам. Штурмовикам інженерної бригади терміново потрібна: 

  • Антидронова система Kvertus AD Counter FPV BackPack — 3 шт.
  • Інтерактивна панель — 1 шт.
  • Зарядні станції — 3 шт.

Перевага ворога в небі значна, тому ми маємо захистити наших воїнів від навали ударних дронів. Портативний пристрій Kvertus AD Counter FPV BackPack блокує ворожі безпілотники на відстані 300 м, унаслідок чого вони втрачають зв’язок з окупантом і стають некерованими.

Антидронова система — необхідна умова для безпеки наших захисників. Якщо штурмовики інженерної бригади матимуть усі необхідні засоби для протидії FPV-дронам, то зможуть ефективно нищити ворога та не боятися за власне життя.

Бійці інженерної штурмової бригади героїчно тримають оборону на східному напрямку. Ми ж із вами маємо тримати оборону в тилу! Ваш благодійний внесок здатен не просто прихилити небо для наших захисників, а зробити його чистим і безпечним від ворожих ударних дронів. Приєднуйтесь до збору сьогодні, щоб споглядати мирне небо завтра.

Підтриматиодноразовий платіж Надати допомогуречами

Збір коштів на антидронову систему і обладнання для інженерної штурмової бригади ЗСУ

Надати допомогу речами

Шаблон Акту на приймання БД (pdf)

 

Допомогти ЗСУ, реквізити: