Збір на амуніцію та одяг для 3 окремої штурмової бригади

Завершений
Зібрано:
1 502 450
Збір закрито
100%

Подяки та звіти

Коли ми готувалися до від‘їзду – нас переповняли емоції відповідальності, адже нам було дуже важливо передати бійцям необхідні речі, які принесуть велику користь і зроблять життя військових більш комфортним!

Приїхавши до них, ми відчули, що наші зусилля не пройшли даремно, що ми всі РАЗОМ внесли внесок у життя наших захисників. Це була неймовірно важлива місія, і ми вдячні кожному, хто долучився до нашого збору та підтримав нас у цьому важливому завданні.

Ми вже повернулися, і хоч з почуттям втоми, але із величезним піднесенням ми працюємо далі. Це лише початок нашого шляху, і ми впевнені, що разом з вами ми зможемо зробити ще більше для наших військових

Закликаємо кожного також приєднуватися до зборів, щоб показати нашим військовим, як ми цінуємо та поважаємо їх роботу. Ваша підтримка є невичерпним джерелом сили та натхнення для нас. Разом ми зможемо зробити більше і допомогти нашим героям на передовій. Дякуємо вам за вашу небайдужість та доброту! ❤️

Мета збору

Дуже важливо розуміти: ви маєте можливість стати частиною допомоги для наших військових, які віддають свої життя заради безпеки та свободи нашої країни.

Якість амуніції та одягу для військових не може бути переоцінена. Умови, з якими вони стикаються, можуть бути надзвичайно важкими та небезпечними. Якісне забезпечення не тільки забезпечує їхню безпеку, але й визначає їхню здатність ефективно виконувати місії та завдання.

Ваша підтримка в цьому надзвичайно важливому допомагає їм мати кращі шанси на успіх. Ваші внески перетворюються на амуніцію, яка допомагає їм витримати в найтяжчих ситуаціях, і на якісний одяг, який зігріває їх у холодних ночах та захищає від впливу навколишнього середовища.

Приєднуйтесь до нашого збору, бо ваша допомога – це можливість зробити реальну різницю у житті тих, хто стоїть на передовій захищаючи нашу Батьківщину. Разом ми забезпечимо їх надійною амуніцією та якісним одягом, що допоможе забезпечити їхню безпеку та відвагу. Приєднуйтесь до збору сьогодні та покажімо нашу підтримку тим, хто стоїть на захисті наших цінностей!
Дата, час Джерело Банк Сума, грн
Зібрано:
1 502 450
Збір закрито
100%

Інші звіти Всі звіти

Інші проєкти Всі звіти

Сума внеску

Підписатись на щомісячний платіж

  • Всі реквізити