Благодійний фонд «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» святкує 2 роки

День народження — це чудовий привід, аби підбити підсумки та пригадати найяскравіші моменти за час існування благодійного фонду: перемоги, яких ми досягли, виклики, які ми подолали та людей, які зробили ці 2 роки справді особливими.

anniversary_article_1

Благодійний фонд «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» був зареєстрований 3 жовтня 2022 року, і вже 20 листопада отримав перший донат. Відтоді фонд акумулював 95,6 тисячі внесків на суму 74,8 мільйона гривень, аби закрити 78 звернень про військову та гуманітарну допомогу.

«Донат — це не благодійність, а святий обов’язок тих, хто не в окопі»

— так звучить девіз директора та ідейного натхненника благодійного фонду Владислава Спірідовича. З перших днів війни він згуртував команду волонтерів і підприємців, аби забезпечувати Сили оборони України всім необхідним. З того часу й дотепер він особисто з’ясовує поточні потреби підрозділів, ретельно вибирає постачальників і виробників, тестує обладнання та бере участь у випробуваннях техніки.

anniversary_article_2

Зараз фонд підтримує тісні зв’язки з командуванням 3-ї ОШБр, 101-ї бригади Генерального штабу ЗСУ, Національної гвардії України та Сил територіальної оборони ЗСУ.

anniversary_article_3

За відданість своїй справі Владислав Спірідович заслужив повагу військових, про що свідчить чимала кількість подяк і нагород, як персональних, так і на адресу всієї команди благодійного фонду.

anniversary_article_4

Проте найвища подяка для «МІЖНАРОДНОГО РУХУ ЄДНОСТІ» — це бачити, як українці безустанно підтримують армію донатами. А найвища нагорода — це посилення боєздатності підрозділів і збережені життя наших захисників. За 2 роки благодійної діяльності допомогу від спільноти фонду отримали 40 військових підрозділів. Кожна гривня, конвертована у військове обладнання, перетворюється в реальний результат на полі бою. Дрони, оптика, зв’язок, супутникові модеми, зарядні станції, засоби РЕБ і решта важливих речей — це результат спільних зусиль і єдності народу: небайдужих українців і невтомних волонтерів.

anniversary_article_5

Вся інформація про зібрані та витрачені кошти благодійної спільноти фонду доступна на сайті в розділі «Звіти». «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» прагне до максимально прозорої та зрозумілої звітності, тому для кращого сприйняття візуалізує дані про всі надходження та витрати фонду за допомогою промовистих графіків у реальному часі. Крім того, кожна сторінка зі збором і проєктом містить свій окремий звіт у вкладці «Надходження», що також формується в режимі онлайн.

anniversary_article_6

Звітність — це важлива, проте не єдина частина благодійної діяльності, що свідчить про прозорість і відповідальність фонду. «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЄДНОСТІ» пішов ще далі, та навесні 2024 року став першим українським фондом, який пройшов сертифікацію ISO 37301:2021 на відповідність міжнародним законам, нормам і стандартам якості. Крім того, фонд офіційно приєднався до глобального процесу досягнення Цілей сталого розвитку, зокрема міжнародного та місцевого партнерства. Все — заради ще ефективнішого менеджменту фонду та ще більших результатів для досягнення справедливого миру та відновлення рідної країни.

Ми безмежно вдячні величезній спільноті благодійників фонду за довіру та підтримку військових зборів і соціальних проєктів. А це, на момент написання статті, 24 805 осіб і 312 компаній! Ваші регулярні, навіть невеликі внески — це важливі цеглинки, якими вибудовується безповоротний шлях до великої перемоги. Дякуємо, що на цьому шляху ви рухаєтеся разом з нами!



Сума внеску
Підписатись на щомісячний платіж

Сума внеску

Підписатись на щомісячний платіж

  • Всі реквізити
Підпишіться, щоб не пропустити наші головні новини: