Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ
Зроби донат на ЗСУ

Задача

Нині перед нами надзвичайно важлива місія – сприяти тим, хто найбільше постраждав від воєнних дій Росії проти України. Наші співгромадяни, змушені були евакуюватися через напад на нашу незалежну країну. Серед них - невинні діти, які потрапили у велику трагедію.

Мільйони маленьких сердець страждають від розлуки з близькими, а дорослі – від неможливості забезпечити дітей навіть базовими потребами. Діти залишаються без батьків, без рідного житла та звичного дитинства. Ці юні душі, які мали б все життя попереду, стали свідками військової руйнації та невпинного терору.

Сьогодні, коли вони потребують нашої допомоги та підтримки найбільше, давайте встанемо на їхню сторону. Нехай наші діти знають, що вони не самі, що є багато добрих і небадужих людей, готових допомагати в ці важкі часи. Поєднаймо свої зусилля, спільно змінімо життя тих, хто потребує найбільше нашої уваги та ласки. Нехай вони відчувають тепло, надію та любов, які спільно можемо надати.

Давайте підтримаємо наших маленьких героїв, допоможемо їм знову повірити в світле майбутнє.

Рішення

Благодійний фонд допомоги дітям постраждалим від війни «Міжнародний Рух Єдності» разом із нашими норвезькими партнерами взяли на себе місію надання допомоги дітям-переселенцям.

Важкі часи вимагають об’єднання зусиль та сердець для того, щоб підтримати тих, хто став жертвами військової агресії та невпинного конфлікту. Серця наших дітей постраждали від цієї небезпечної ситуації, і ми відчуваємо обов’язок допомогти їм. Ми хочемо дарувати їм щастя, надію та тепло!

Важливо, щоб кожен мав можливість відчути, що його підтримують інші, незважаючи на географічні кордони. Ми дякуємо всім, хто приєднався до цієї благородної справи, та завдяки кому ми можемо дарувати посмішки та сподівання нашим маленьким героям. Разом ми підтримуємо єдність, допомагаємо та міцнимо дружні зв’язки, надіючись на яскраве майбутнє для всіх нас.

Багато малюків втратили свої сім’ї та рідне житло через військові дії. Сьогодні вони залишаються без батьків, без рідного житла та звичного дитинства. Необхідно поєднати зусилля, щоб надати допомогу та принести радість у життя цих людей.

Результат

Спільними зусиллями та завдяки нашим норвезьким друзям, ми змогли принести промінь добра та надії в життя дітей-переселенців. Вони отримали значущу допомогу у вигляді памперсів, необхідного одягу та життєво важливих продуктів харчування. Ці діти потребують нашої уваги та підтримки, і ми вдячні за те, що маємо можливість бути для них опорою.

Благодійна допомога дітям-переселенцям стала важливим елементом у створенні для них радісного та сповненого надією майбутнього. Наша спільна ініціатива подарувала їм не тільки матеріальну підтримку, але й відчуття тепла та безмежної любові. Це спільна перемога, яка допомагає змінювати їхнє майбутнє на краще.

Норвезькі друзі, ваша глибока і невимовна вдячність від нас та від дітей, які отримали вашу допомогу. Ви даруєте їм не тільки матеріальні речі, але й надію на краще майбутнє. Ваша підтримка надихає нас і надає сил у цей складний період їхнього життя.

Ми цінуємо кожен внесок, кожну допомогу, яка робить життя цих дітей трохи кращим. За нами стоїть справжня спільнота, мільйони добрих сердець з різних куточків світу, які разом з нами підтримують та прагнуть змінювати на краще життя тих, хто потребує допомоги. Спільно ми створюємо хвилі добра, які долають відстані та принесуть нам всім щасливе майбутнє. ❤️‍🔥✨

Допомогти ЗСУ, реквізити: